TRE-BLOGIT_Uusi sivusto facessa

Pitkään kypsytelty idea ja nyt se on vihdoin totta! Perustin tamperelaisille ja lähialueen bloggaajille ja lukijoille yhteisen TRE-BLOGIT -sivuston facebookiin. 

Jiihaa!!


Sivutolle kerätään tamperelaiset ja lähialueen blogit ja lukijat saman sivuston alle! Vaasalaisilla (BLOGIVAASA) ja turkulaisilla(ÅBLOGIT) on ollut jo pidempään omat sivustonsa ja nyt on aika olla tamperelaisillakin.

EDIT:

Eli on rajattava heti alkuun blogeja pikkaisen. En arvannut, että mitä kaikkea vastaan voi tullakin, kun tämän sivuston perustin.
Sivustolle kerätään tamperelaisia ja lähialueen sisustus, -lifestyle, -ruoka, -kauneus, -rakennus, -valokuvaus ja muotiblogeja, mutta kaikki lukijat saman sivuston alle!
Eli jos kirjoitat aihepiiriin sopivaa blogia Tampereella tai lähikunnassa,niin ota yhteyttä treblogit@gmail.com.

Eli jos kirjoitat blogia Tampereella tai lähikunnassa, niin linkitetään postauksesi aina myös TRE-BLOGIT -sivustolle eli laita linkkivinkki meiliin (treblogit@gmail.com), niin linkitän sen sivustolle.

HUOM BLOGGAAJA! Lähetä sähköpostiiin se meiliosoitteesi, millä kirjaudut faceen. niin pääset itse lisäämään postauksesi sivustolle kunhan ensiksi lisään sinut editoijaksi.
.
Meillä on tällä seudulla valtava määrä  bloggaajia ja kaikkien olemassaolosta ei välttämättä edes tiedä, MUTTA kohta tietää. Ja varmasti jokainen löytää uutta ja mielenkiintoista luettavaa.

Meidän on nyt aika verkostoitua kunnolla ja keksiä kaikkea kivaa yhdessä, eikös niin. Pari juttua tässä onkin mielessä, pitäs vaan kokoontua ja suunnitella yhdessä.   


Markkinoi sivustoa lukijoillesi (kuvia voit käyttää postauksen yhteydessä), kavereillesi ja kutsukaa kaikki mukaan TRE-BLOGIT -sivustolle. 

Nyt vaan postausta tekemään ja saa hei muutkin tehdä. Vaasalaiset ja turkkulaiset, emme pistä pahitteeksi jos vähän vinkaatte omille lukijoillenne, että kyllä ne tampereellakin osaa, vaikka vähän hitaanpuoleisesti.  Kyllä me sinne kaikki halutaan tykkääjiksi, ja ties vaikka vierailevia tähtiä kävis muista kaupungeista, jos vaikka vierailette Tampesterissa.

Sivun tarkoitus on palvella myös pirkanmaalaisia yrittäjiä ja he voivat löytää sivuston kautta sopivia blogiyhteistyökumppaneita.  


Klikkaa siis itsesi faceen NYT ja liity mukaan TRE-BLOGIT -sivustoon! Tervetuloa!

Logon ja kansikuvan on suunnitellut Niina Sula Mahdollisuus- blogin kirjoittaja. Annoin omat toiveeni logon ilmeestä, mutta muuten suunnittelijalla oli vapaat kädet. Yksi tärkeä toive oli, että Näsinneula on kuvassa edustamassa tamperelaisuutta.

Instagram- tili TRE-BLOGIT tietysti aktivoitiin myös heti käyttöön.
Omia nettisivuja vielä mietin, mutta alkuun mennään facella ja  installa. Hyppää messiin!

Comments

 1. Replies
  1. No todellakin Terhi. Kyllä säkin messiin lähdet, eikö niin?

   Delete
  2. Juu laita mut vaan listoille.

   Delete
 2. Kiva juttu! Minäpä menen tykkäilemään. Itse kuulun Blogivaasaan. :)

  ReplyDelete
 3. Meidän blogi kuuluu ryhmään vaasalaiset bloggarit, Blogivaasaan valikoidaan vissiin vaan osa sen blogeista. Mutta huippua olisi meidän Pohjanmaa-Pirkanmaa-blogilla kuulua tänne! Hyvää työtä sulla ja Niinalla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tätä en tiennytkään. Ilman muuta pääsette mukaan, megeen vaan! Terkkuja ja kiitos!

   Delete
 4. Ihan huippua!! Kiitos naiset! ^_^ Täytyykin muistaa linkitellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano! Mahtavaa! Tottakai linkität

   Delete
 5. Hei mahtavaa, hieno juttu! Siis jos haluan linkittää blogini sivustolle, laitanko sen itse vai spostin kautta sivustolle....?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Asia on nyt kunnossa. Tervetuloa mukaan Katja!

   Delete
 6. Huippu juttu! Kellä riittäis virtaa tehdä samaa myös Ouluna alueen tai pohjois suomen blogeille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan teille Sisustus- ja Lifestyleblogit Pohjois-Pohjanmaa. Kysy mukaan!

   Delete
 7. Niin ja tosi ihana blogi sinulla! Lukijaksi jään.. ♥ Jos haluat niin käy kurkkaamassa omaa blogiani, puuhiani saa alkaa seuraamaan ja kommentit piristävät. www.amandanunelmia.blogspot.fi :) Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa mukaan! Mukavaa loppuviikkoa!

   Delete
 8. Mahtavaa, kiitokset hienosta sivusta! :)
  On muuten tosi hieno logo ja kansikuva! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on! Sula Mahdollisuus teki loistavaa työtä!

   Delete
 9. Hienoa, Tampere!!! Åblogien "puolesta" megahienoa, että olette myös kimppaantuneet :)
  Hyvää työtä, Suvi ♥

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.