Bloggarin työkalu -ehjä luuri

Sponsoroitu

Käsi pystyyn kenen älyluurin lasi on joskus mennyt tuhannen palasiksi.

Kenen bloggarin kännykkä ei olisi yksi tärkeimpiä työkaluja?

Minulla on Samsungin puhelin. Ostaessani sen pari vuotta sitten, ehti se olla minulla vain  muutaman viikon ennenkuin lasi meni säpäleiksi. Nousin autosta ja astuin korkokengällä päälle. Ei siinä mitään, lasi vähän halki ja luuria pystyi hyvin käyttämään, mutta voi että, kun silloin otti aivoon. Sitten jossain vaiheessa se tippui lattialle yhden, kahden ja varmaan kolmannenkin kerran ja meni lisää rikki. Puhelimen sisälmykset alkoivat näkymään, mutta edelleen pystyin täysin käyttämään. Noh akkukin alkoi reistailemaan. En pystynyt kunnolla puhumaan yhtä puhelua, kun jäi lauseet kesken ja luuri sammui. Minulla oli onneksi työluuri, mutta halusin saada omani kuntoon, koska kuvanlaatu ja muutenkin omani on kaikenpuolin työpuhelinta parempi, joten käännyin Suomen Mobiililaite korjaamon puoleen, joka toimii kännyköiden ja tarvikkeiden parissa. Alkuun vähän pelkäsin, että saakohan puhelimesta enää edes ehjää, mutta kyllähän siitä sai. Pienellä panostuksella sai vanhasta luurista kuin uuden ja ei tarvinnut marssia kauppaan ostamaan uutta. Itsellä ei todellakaan tarvitse olla aina se viimeisin puhelinmalli, mutta kuitenkin hyvä luuri hyvällä kameralla on plussaa. Akku maksoi reilu 20 ja lasi reilu 120 euroa.* Tiedän, että tuolla hintaa olisi saanut uudenkin puhelimen, mutta en vain halunnut ostaa taas uutta ja taas opetella uuden puhelimen kaikki ominaisuudet. Ja en näin hyvää puhelinta kuitenkaan olisi tuolla hintaa saanut. Ja kun sain eheän ja komian luurini takaisin, tilasin heti myös suojakotelon. Suojakotelon ansiosta puhelin on pysynyt ehjänä ;). Simppeli musta kuori kätkee sisäänsä myös pankki- ja ajokortin ja näin ollen kulkevat aina mukana. 


Suomen Mobiilaite korjaamo on avannut myymälän Tullintorin kauppakeskukseen Tampereelle. Korjaukseen voit viedä Apple, ASUS, Catepillar, HTC, LG, Microsoft, Nokia, ONePlus, Samsung, Sony- merkkiset laitteet. 

Ja palvelua täytyy kehua nopeaksi ja superystävälliseksi. Eli jos sun luuri tai tabletti on rikki, niin käänny mukavan ja nuoren yrittäjän puoleen. Apu on lähellä ja nopeasti saatavilla Tullintorilla. Tue nuorta yrittäjyyttä.


*Korjauksen sain ilmaiseksi bloginäkyvyyttä vastaan.

Comments