Punavuoren Ranneke

Sponsoroitu
Voiko nainen hurahtaa kelloihin ja rannekkeisiin? 

Tottakai voi, tai minä ainakin voin. Toivottavasti sinäkin luettuasi tämän postauksen.Olin pitkään halunnut ranteeseeni isompaa ja massiivisempaa kelloa ja yksi sunnuntai sitten löysin vanhempieni luota isän vanhan Leijona- kellon. En osannut sanoa, että saako kellosta enää toimivaa, kun se ei ole ollut käytössä useampaan vuoteen. Otin sen mukaani ja vein kelloliikkeeseen. Patterin vaihto auttoi ja kello pelittää. Kellolle pitäisi vielä vesitiiviystestit tehdä, jotta sen kanssa voi rauhassa käydä uimassa. Kello oli varustettu metallisella rannekkeella ja sehän pyöri ranteessani miten sattui, joten kehiin astui Punavuoren Ranneke.


Punavuoren Ranneke on syntynyt intohimosta laadukkaita kelloja kohtaan. Myöhemmin kiinnostus levisi rannekkeisiin. PVR on helsinkiläinen firma, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ja värikkäitä nato- rannekkeita (kankaisia), sekä nahkaisia nato- rannekkeita. Valikoima on laajentunut aivan loistavilla Jailbreak- ja Galateia- rannekkeilla.

PVR on nähnyt päivänvalon vain muutama kuukausi sitten ja on hetkessä saavuttanut huimaa suosiota, eikä suotta. PVR tarjoaa nato- rannekkeiden lisäksi mahtavia ja oivaltavia tuotteita (Jailbreak ja Galateia), kellorullia, upeita valokuvia ja erilaista markkinointia.

Jailbreak -hieman erilainen ranneke, tosiaankin!

Jailbreak- rannekkeet syntyvät nimittäin Vanajan vankilassa naisvankien käsissä käsityönä. Nämä naisvankien tekemät rannekkeet ovat herättäneet kiinnostusta ulkoimaita myöten. En voi tajuta, miten joku keksii noin hyvän idean. Ihan loistavaa!

Jailbreak. Kuva: PVR
Galateia- rannekkeet syntyvät taitavan Liisa Saarnin verstaassa Punavuoressa. Rannekkeen alapuoli valmistetaan hirvennahasta, joka hylkii kosteutta ja päällinen mateennahasta. Todella, todella, todella tyylikkäitä rannekkeita. Jailbreak- että Galiteia- rannekkeita valmistetaan vain pieniä määriä ja ne viedään suorastaan käsistä.

Galateia. Kuva: PVR


PVR tarjosi minulle erilaisia natorannekkeita testiin. Saan siis ranneketta vaihtamalla kellon ilmeen muutumaan hetkessä asuihini sopivaksi. Olenkin ahkeraan vaihdellut rannekkeita aamuisin, sillä se vaan yksinkertaisesti on niin älyttömän helppoa. Ja myös reissuilla PVR:n rannekkeet ovat matkanneet mukanani.


Mutta koska tämä hulluus on päässyt valloilleen, mietin toisen kellon hankkimista ja lisää rannekkeita. Tämä maailma kun vei minut niin mennessään. Haluan, että minulla on rannekkeita ihan varmasti joka asuun ja laukkuun sopivaksi. Ja mieskin innostui näistä, joten kellokaupoille pitää hänenkin lähteä, koska hänen vanhaan kelloonsa ei pysty vaihtamaan ranneketta ja hän haluaa ehdottomasti nahkaisen nato- rannekkeen.


Leijona ja nato- ranneke Dolomiiteillä
Helposti voi ajatella, että tämä rannekkeiden vaihtaminen ja kellojen kanssa touhuaminen on vain miesten hömpötystä, mutta olen niin fiiliksissä näistä.  Tiedän toistavani itseäni, mutta olen äimistynyt, miten helposti sitä pystyykään nainen vaihtamaan asuun kuin asuun sopivan rannekkeen. Eikä minun tarvitse tyytyyä siihen yhteen ja samaan kelloon, kun tuntuu, että on aina uusi kello ranteessa. Ihan oikeasti, se on vaan niin helppoa.


Pakko tähän loppuun vielä laittaa tämän kesän lempiasu, joka  on ehdottomasti tämä valkoinen paita, ruskeat sortsit ja musta natoranneke. Asupostauksia tulossa kellon kera, pysy kanavalla,Jälleenmyyjiä PVR:llä on jo nyt ympäri Suomea. Näet heidät täältä. Kannattaakin tiirailla kelloliikkeiden näyteikkunoita, sillä PVR:n tuotteet ovat siellä parhaimmalla paikalla. Tampereella rannekkeita myy Kalevan Kello Tuomikirkonkadulla. Heillä on myös laaja valikoima vintage- kelloja. Voit tilata rannekkeita myös suoraan Punavuoren nettikaupasta.

Comments

  1. Minulla on myös mieltymys noihin miesten kelloihin, mitä isompi ja vanhempi sen parempi. Itse en kelloa mukavuussyistä juurikaan käytä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä isompi sen parempi. En tykkää mistään pienistä kelloista. Pitkään oli ettei kelloa ranteessa näkynyt, mutta nyt olo jo alaston, jos kello unohtuu ranteesta.

      Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.