Sneak peek_ Mansen blogikirppis

Mansen blogikirppikseen on enää muutama päivä. Jokainen bloggaaja on katsellut ja kaivellut kaappejaan vimmatusti ja hinnoitellut myytäviä tuotteita. Minä myös ja yläkerran aula on niin täynnä roipetta, että saa varoa ettei kompastu. 

Tänään oli Aamulehdessä juttua, mutta ei siellä nyt oikein muotibloggaajia ole paikan päällä myymässä, vaikka on meillä jollain jonkinsortin muotia mukanaan. Asukriisi tässä tulee;) Ei vaineskaan, hienoa kun on huomioitu, mutta pikkusen väärin informaatioin. Kyllä me enemmänkin ollaan enemmän ja vähemmän sisustusbloggaajia. Mutta täältä kirppikseltä löytyy ihan varmasti jokaiselle jotakin.

Tule siis sunnuntaina ostoksille ja tapaamaan meitä. Me ollaan siellä  paikan päällä 11-14. Ihan huikeeta, että jaamme tälllä kertaa 200 goodie ämpäriä ja myös pikkuiset on otettu huomioon. 50 ekalle lapsivieraalle on oma ihana ylläri

Goodie ämpäreihin on saatu aivan superloistavien yhteistyökumppa­neiden tuotteita ja tarjouksia. Mukana ovat mm. Jordan, Sokos Herkku, Herbina, Lina, Suvimarja Lifestyle Puoti, Havi's by Havi, K-rauta Rauta-Otra Nekala, Think Today, Natural Goods co / Mádara, Hakola Huonekalu Oy, ViaMinnet, OMAshop, Ainoa graphic design, Tuutilulla. 

Myymässä on 20 bloggaajaa ja 9 designyritystä. Tapahtuma järjestetään Väinö Linnan Aukio 13:ssa, Finlaysonin kauniissa Vooninki-salissa sunnuntaina 9.10. klo 11-14.

Muutama sneak peek, mitä mun pöydästä löytyy.

Pari vinkkiä sunnuntaille:

Laita jalkaasi mukavat kengät! Muista hei varautua jonottamiseen tälläkin kertaa. 

Varaa avoin ja hyvä mieli mukaan sekä käteistä rahaa (paljon kolikoita).

Lastenvaunut kannattaa jättää tilan ulkopuolelle parkkiin.

Pihalla voi ostaa kahvia ja nauttia Pyynikin munkkikahvilan maankuuluja munkkeja. Muistattehan sitten, ettei roskata. Roskiksia löytyy muutamia, niin sinne kupposet ja paperit, kiitos.
  
Ovella teitä tervehtii iloinen portsarimme.

Tervetuloa mukaan! 

Kevään 2016 kirppiksellä teitä kävi yli 1100. Ihan huikea määrä.

Nähdään sunnuntaina!

Comments