RENTOUTTAVA VIIKONLOPPU AUTTOISILLA

Hektinen viikko päättyi ihanaan viikonloppuun Auttoisilla, tuolla maaseudun rauhassa. Hyppäsin perjantaina heti töiden jälkeen junaan ja Tampereella kampesin Pilviraitin kyytiin. Lähdimme kohti Ainonrantaa, jonne kokoonnuimme pienellä bloggariporukalla viettämään Hyvän Olon viikonloppua. Tiedossa oli ihanien naisten ilta, hyvän  ruoan, juoman ja hemmottelun merkeissä. Ja tietysti naurua unohtamatta. Ihan luksusta ja tämä tuli just niin oikeaan saumaan. Ihanan illan kruunasi vielä sauna ja paljussa lilluminen ja minä uskalsin jopa järveen, eli vois sanoa että talviturkki on heitetty. Mikä ilma meidän kohdalle sattuikin, aivan fantastinen, kuin kesäilta kaikkien paskailmojen jälkeen ja kuikanlaulu säesti taustalla. Aamulla nukuimme melko pitkään ja silmäni avattuani en voinut uskoa näkemääni. Maisema mykisti minut kokonaan.  Kun maltoin nousta pediltäni ja muutkin nousivat, nautimme rauhallisen aamupalan ja vähän tässä kohtaa sitten jo kyyneleetkin valuivat poskille. Sitten lähdettiin Suvimarja Lifestyle Puodin 5- vuotis syntymäpäiville. Siinä se päivä sitten vierähtikin. En voi kuin ihmetellä ja ihailla tuota energiapakkausta ja miten ihmeessä se ehtii tämän kaiken. Mutta kun rakastaa mitä tekee- se näkyy kaikkialle! Näin se vaan on.


Sonniburgerit

Kiitos ihanat blogiystävät ja älyttömän kaunis kiitos Suvi. Täällä on aina niin mukavaa, ja paikka, jossa todellakin huolet ja murheet unohtuvat. Ollaan vai me ja yhdessäolo.

Mukana olivat upeat ja rohkeat naiset:

Call It Home
Tiina H
Sateenkaaria ja serpentiiniä
Vaiheissa
Pilviraitti
Talosta kotiComments

 1. Replies
  1. On hei mitä ihanin paikka. täällä pystyi ottamaan niin relax.

   Delete
 2. Kiitos Suvi ihanasta seurasta <3

  Mua kyllä vähän hymyilyttää, että kutsut sun kaimaasi käsittämättömäksi energiapakkaukseksi. Siis Suvi todellakin on, ei siinä, mut niin oot säkin :) Susta lähtee myös sellainen räväkkä ja aikaansaava energia ympäristöön, että johan alkaa tapahtua.

  Hymyilytti muuten sekin, että susta me nukuttiin melko myöhään :D Niin se vaan riippuu siitä, mihin on tottunut. Mä harvoin herään edes arkisin tohon aikaan, kun oon niin iltavirkku ja aamu-uninen.

  Aurinkoa sinne! Tsemppiä muuttoon ja remppaan. Toivottavasti nähdään pian <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Laura <3.

   Mäkin nyt vaan satun olemaan tämmöinen :D

   Itse kun herään joka arkiaamu 6 pintaan, niin kaikki sen päälle on myöhään heräämistä.

   Kyllä me pian nähdään <3

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.