Antiikki-Artek kotona

7:45 PM

Kesäloma on ihmisen parasta aikaa, ja reissujen välissä ehdimme vähän edistämään uuden kodin sisustustakin. Tänne uuteen kotiin mietimme pitkään, että mitä teemme ruokapöydän suhteen, ostammeko uuden vai tuommeko vanhan. 
Noh, olin jo aiemmin ihastunut Artekin pyöreään pöytään, postaus on luettavissa täältä, jossa mietin uusia suunnitelmia. Tuossa yksi ehtoo sitten törmäsin keskustassa kävellessäni  Gusta Design-liikkeeseen ja ikkuna houkutteli astumaan sisään. Siellä se sitten nökötti, meidän "upouus" Artek. Napsin siitä parit kuvat ja seuraava päivänä menimme yhdessä katsomaan pöytää. Varasimme sen ja mietimme vielä pari päivää ja sitten päätimme ostaa sen, koska se on ruokatilaamme just passelin kokoinen.

Tänään ihana Aleksi toi pöydän meille sovitusti kotiin. Tämän äärellä pian nautitaan pannukakkua raparperihillon kera. On se vaan hieno. Nyt alkaakin sitten tuolin metsästys, sillä nuo ovat anopilta lainassa tai sit ne vaan hups vaan unohtuu meille, kun ne ovat niin ihanat ja tukevat. 


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Tosi upea pöytä ja arvostan, että ostitte pöydän kierrätettynä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli kato nääs paljon edullisempikin ja sopii hyvin meille. ei tarvi varoo ees niin paljoa, kun ikä jo näkyy pinnassa.

      Delete

Kiitos kun kommentoit.

Popular Posts

Pena/Music