Tampereen helmet

Mökiltä morjensta! Pakko jakaa pari juttua kännykkäkuvien kera.

Tampereella nyt siis asutaan ja pyörällä pääsee niin kätevästi kaikkialle. NIIN SIISTIÄ! Nyt en ala kehumaan hyviä reittejä esim. Mustalahteen tai Koukkuniemeen uimaan, ja sitä et itse oon ainakin ihan fiiliksissä ratikan tulosta, koska pääsen tulevaisuudessa hyppäämään suoraan ratikan kyytin kotiovelta. Mutta pari erilaista helmeä ovat avanneet ovensa Tampereella. 

Ensimmäisenä on Aleksis Kiven kadulla sijaitseva Gusta design, joka myy todellisia antiikin helmiä. Aivan ihana pieni ja soma liike täynnä todellista second hand-kauneutta. Liikkeessä on paljon Artekin huonekaluja ja pohjoismaista designia 1930-70 luvuilta. Jos haluat sisustukseesi vähän särmää ja arvostat vanhaa, niin suosittelen käymään. Täällä silmä lepää, kaikki on niin kauniisti esilläkin ja hyvä palvelu.

Toinen todellinen helmi on Lillan, se "asteenpari" parempi ja miellyttävä "lähibaarini" helmi löytyy Viinikasta. Tämä jo useasti esillä ollut  Lillan Hotel & Cafe' & amp;Butik sijaitsee todella kauniissa puutarhaympäristössä, vain 1,5 km päässä keskustasta. Tänne ovat koiratkin tervetulleita ja sitä arvostan suuresti. Kunhan se kahvikone (juon oikeastaan vain erikoiskahveita) saadaan kuntoon,  ja boutiquehotelli auki, niin kaikki on oikein, oikein hyvin. Mutta ehdottomasti monen monen monen kerran käymisen paikka. Piha piiri on todella upea, jossa kupponen  maistuu. Syksyllä alkavat kivat  ja hämyiset jazz-illat ja oikeudetkin ovat tulossa. Meidät siis löytää täältä; ehkäpä siitä vakkaripöydästä.  Ja hotellin aukeamista odotan, minäkin. 


GUSTA DESIGN
Aleksis Kiven katu 30.
LILLAN HOTELL & CAFE' & BUTIK
Kurjentaival 35, 33100 Tampere
Menkää käymään ja tutustumaan näihin helmiin. 

Comments

  1. Molemmat ovat kyllä todellakin käymisen arvoisia. Nekalassa voisin kuvitella asuvani myös.

    ReplyDelete
  2. No itse oot Tampereen helmi <3 Toi Gusta on niin huikee paikka ja Lillanissa en oo vielä käynyt, mutta pitää mennä asap!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.